Welkom in het schooljaar 2017 -2018
Namens alle kinderen en medewerkers van de Luc Stevensschool heet ik U van harte welkom op de website van de school.
Door te klikken op één van de gekleurde blokjes die boven in beeld in de balk staan, is het mogelijk de informatie te vinden die u nodig hebt.
Deze startpagina wordt periodiek voorzien van nieuwe informatie

Nieuwsgierig geworden naar onze school? Kom gerust zelf kijken om de sfeer te proeven. U kunt hiervoor een afspraak maken met de directeur van de school Ed van der Hooft. Telefoon: 030-2883276 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Met ingang van 9 april '18 begroeten wij de 13e groep en komen we uit op 160 leerlingen.  We kunnen uitgroeien naar een schoolgrootte van 171 kinderen. Dat is voor het huidige schooljaar ons maximum in dit gebouw.
Wees tijdig met inschrijven, want voordat uw kind op school komt, hebben wij nog veel informatie van u en de vorige school nodig.
Ouders, kind en school werken samen!